Прокуратурата привлече като обвиняеми петима души - на 40, 41, 40,

...
Прокуратурата привлече като обвиняеми петима души - на 40, 41, 40,
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група, отглеждала огромно количество марихуана в Старозагорско

Прокуратурата притегли като обвинени петима души - на 40, 41, 40, 35 и 38 година  за присъединяване в проведена незаконна група за развъждане и извличане на марихуана в Старозагорско, оповестиха от обвиняването.
 Прокуратура
От началото на януари 2023 година до 26 септември те са взели участие в групата.  Петимата са привлечени като обвинени и за това, че по същото време и място са взели участие в развъждането на растения марихуана.

На 26 септември е извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на ГДБОП на територията на региона.

Установено е, че обвинените са отглеждали канабис в три ниви в землището на село Селце, община Мъглиж, и в землището на Казанлък , като растенията след това са обработвали. 
 Прокуратура
От трите ниви са били конфискувани  75 броя растения с тегло на суровата маса 620 кг . В изоставена постройка в местността „ Дюлята “ - в землището на село Селце в Стара планина, са били открити и конфискувани 1970 стръка марихуана в развой на сушене и обработка, като общото им тегло е 360 кг.
 Прокуратура
В пространствата са били открити препарати и торове за развъждане на растенията , машина за вакуумиране на готовата продукция и други. Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа, като предстрои да им бъде пожелан непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР